Hvis du køber billigt, men flot service, kan det give dig flere penge til træningen – samtidig med at dit hjem stadig ser indbydende ud.

Når du godt kan lide at træne – og hvem kan ikke det her i januar – er der ofte en del omkostninger forbundet med det. Det er ikke bare selve træningscenteret og træningstøjet, selvom det også hurtigt kan løbe op. Det er også kosttilskud, proteinbarer, vitaminer og hjælpemidler, som du kan have derhjemme, og som kan gøre, at du får mere ud af din træning.

For at få råd til alt det, som du skal bruge til træning, kan det være en god ide, at du skærer ned nogle andre steder. Det kan for eksempel være på de penge, som du bruger på dit hjem. Ofte kan du få nogle fine og flotte ting til hjemmet, der ikke koster al verden. Det er for eksempel service som tallerkner, kopper og glas.

Et godt mærke, der laver service og brugskunst, er Ib Laursen. Det er et dansk mærke, der i dag eksporterer til store dele af verden. De er kendetegnet ved deres flotte og nostalgiske service, der ikke koster så meget. Kommer du til at tabe en tallerken på gulvet, vil det derfor ikke koste dig en bondegård at erstatte den. Læs mere om Ib Laursen her.

Flotte Ib Laursen skåle til at røre proteinpandekagerne sammen i

Skal du lave proteinpandekager, er det rart for dig, at du har en god røreskål i den rigtige størrelse. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan blande de forskellige ingredienser sammen og hælde dem ud på panden. Når du kommer træt hjem fra træning, er det dejligt, at du lige kan gribe en skål og lave nogle pandekager.

Ib Laursen laver nogle flotte røreskåle i forskellige farver. De er holdt i den sammen retrostil, som resten af deres udvalg. Du vil derfor få nogle skåle, der sender tankerne tilbage til dine bedsteforældre eller oldeforældre. Skålene er i forskellige størrelser, så det er nemt for dig at lave lille en portion pandekager til dig selv eller en større portion, hvis du også skal lave til en træningsmakker.

Få hurtigt snittet grøntsagerne på godt skærebræt

Skal du have en god gang wok eller pasta med masser af grøntsager til aftensmad efter en hård omgang træning, er det en god ide, at du køber et godt skærebræt, så du hurtigt kan få skåret grøntsagerne. Mange er meget sultne, når de kommer hjem fra træning, og det er derfor rart med noget nem og lækker mad.

Ib Laursen laver nogle flotte skærebrætter, som du kan bruge, når du skærer grøntsager om aftenen, eller når du hurtigt skiver et par bananer til at komme på morgenmaden eller i proteinshaken. Skærebrætterne er lavet i oliventræ i et flot og rustikt design. Selvom du vælger at bruge færre penge på tingene til dit køkken for at kunne bruge flere penge på din træning, kan du altså stadig godt have nogle flotte ting.